Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Wij doen er alles aan om je via onze website te informeren over de artikelen. Mocht het artikel niet juist zijn of voldoet een artikel niet aan je verwachting, dan kan deze uiteraard geretourneerd of geruild worden.

Voorwaarden en procedure

Voor retourzendingen geldt een aantal voorwaarden:

  • De retourzending dient van tevoren, uiterlijk binnen 14 dagen na aflevering van de bestelling op het bezorgadres, per e-mail aangemeld te worden. Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar het volgende mailadres:info@livingforkids.nl
  • De artikelen moeten per omgaande, doch uiterlijk binnen 14 dagen na aflevering van de bestelling op het bezorgadres, aan ons teruggezonden worden.
  • Het te retourneren artikel moet in de oorspronkelijke staat verkeren, indien redelijkerwijs mogelijk nog voorzien zijn van labels/eventuele aangehechte kaartjes en/of in de originele verpakking worden geretourneerd en wordt niet teruggenomen indien het artikel:

• gedragen, gebruikt en/of gewassen is, en/of

• je zelf hebt getracht een gebrek te herstellen, en/of

• je de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructies niet hebt opgevolgd.

Kan niet retour zoals gestoffeerde bedden/meubels, die op bestelling zijn gemaakt!

Retouren die niet of niet binnen de gestelde termijn zijn aangemeld, worden niet geaccepteerd.

Let op: de kosten van een retourzending zijn voor jouw rekening. Is er echter sprake van:

  • een kledingstuk dat defect is, of
  • het verzonden product correspondeert niet met het bestelde product;

dan zijn de retourkosten voor rekening van Living for Kids. In dat geval verzoeken wij je een email te sturen aan info@livingforkids.nl met daarin een opgaaf van de verzendkosten, zodat wij deze aan je kunnen crediteren. De verzendkosten die je al hebt betaald, krijg je terug indien je de gehele bestelling retourneert, als er sprake is van de 2 bovengenoemde redenen.

Terugbetaling van het aankoopbedrag vindt plaats wanneer het artikel ongeschonden door Living for Kids ontvangen is en aan bovenstaande voorwaarden is voldaan, en uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst van de zending door living for Kids. Indien je bestelling op jouw verzoek met Track & Trace code was verzonden en hiervoor geen verzendkosten in rekening waren gebracht en je retourneert de gehele bestelling, dan wordt een bedrag van de bijdrage in de bezorgkosten in mindering gebracht op je retourtegoed. Indien er voor jouw bestelling geen verzendkosten in rekening zijn gebracht en je retourneert de gehele bestelling danwel een gedeelte van de bestelling en het totaalbedrag van de bestelling daardoor onder de € 50,00 komt, dan wordt een bedrag van de bijdrage in de bezorgkosten in mindering gebracht op je retourtegoed.

Living for Kids behoudt zich het recht voor retourzendingen slechts gedeeltelijk of in het geheel niet te vergoeden indien ze niet voldoende gefrankeerd zijn, de artikelen niet voor zoveel als mogelijk is in de originele verpakking zitten, beschadigd zijn, de artikelen reeds gebruikt zijn of dat de retourzending niet binnen 14 dagen vanaf de dag van ontvangst naar ons is verzonden. Het risico van verlies of beschadiging tijdens transport is voor de verzender.

Indien je een of meerdere artikelen wilt ruilen, verzoeken we je om een email te sturen aan info@livingforkids.nl  Wij kijken dan direct of de ruilartikelen nog beschikbaar zijn en reserveren deze dan voor je. Je ontvangt hierover een e-mail. Na ontvangst van onze e-mail dien je binnen 14 dagen de te ruilen artikelen naar ons te retour te sturen. Hierbij gelden de op deze pagina beschreven voorwaarden en procedures. 

Hoe kan ik terugsturen?

1. Stuur een email naar info@livingforkids.nl waarin je aangeeft welke bestelling je wilt retourneren of ruilen. Wij stellen het op prijs als je in de mail de reden voor de retourzending aangeeft.

2. Stuur het pakket binnen 14 dagen na ontvangst door jou, goed verpakt in de originele verpakking met een aankoopbewijs en voldoende gefrankeerd naar:

Living for Kids
Marktveldpassage 28-29
5261 ED Vught

3. Na ontvangst van het pakket zullen we de nieuwe artikelen toesturen of je geld terugstorten.

Annuleren

Het annuleren van je nog niet verzonden bestelling is mogelijk. Stuur zo spoedig mogelijk een e-mail naar info@livingforkids.nl waarbij je vermeldt dat je de bestelling wilt annuleren. Vermeld hierin indien nodig je bankgegevens. Wij bevestigen je verzoek per e-mail. Als de bestelling nog niet is verzonden zullen we het aankoopbedrag, wanneer je dit al voldaan hebt, terugstorten. Alleen indien de bestelling nog niet is verzonden, zullen we tevens eventuele verzendkosten aan je crediteren. Indien de bestelling al is verzonden, storten we het aankoopbedrag terug zodra we het artikel/de artikelen retour ontvangen hebben.