Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Betaalmethodens:

Fast Checkout-rekening:                                                                                     

Snel: met uw online rekening koopt u online producten en diensten in een paar klikken. En u bent klaar! U logt enkel in met uw e-mailadres en wachtwoord. Steeds maar weer gegevens invullen is niet meer nodig. De gegevens van uw favoriete betaalmethode staan namelijk al veilig opgeslagen in uw online rekening.U heeft de keuze te betalen met alle populaire nationale en internationale online betaalmethoden: iDEAL, Bankoverboeking, Maestro, Visa, MasterCard, Mister Cash, Giropay en DIRECTebanking.                                                                                                  

Simpel: u kunt met uw online rekening gemakkelijk online betalen bij een groot aantal webwinkels die Fast Checkout ondersteunen. Klik in de webwinkel op de Fast Checkout-knop om online te betalen.
Veilig: u betaalt met uw online rekening in een beveiligde en beschermde omgeving. Bovendien zijn al uw aankopen gegarandeerd tot wel € 200,- per order.

Vooruitbetaling:                                                                                                     

Je kunt het totaalbedrag overmaken op rekeningnummer NL20RABO0133088545 ten name van Living for Kids in Vught onder vermelding van het bestelnummer. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Het duurt maximaal 2 werkdagen voordat een vooruitbetaling bij ons is verwerkt.

Betalen bij afhalen:

U kunt uw bestelling ook betalen bij het afhalen van de goederen. Er zullen dan geen extra kosten in rekening gebracht worden. Let u daarbij op de opneningstijden van de winkel of maak van tevoren een afspraak.

Veilige verbinding: SSL-verbinding

Voor het beveiligen van websites en transacties op internet is het Secure Sockets Layer protocol de standaard. Dit SSL protocol maakt gebruik van certificaten om de verstuurde data te beveiligen en de identiteit van de eigenaar van het certificaat te garanderen. Door het gebruik van een SSL Certificaat op een website kan een bezoeker er zeker van zijn dat zijn gegevens veilig via https worden verzonden en kan hij eenvoudig de eigenaar van de website controleren.

Bij Living for Kids betaal je veilig online via de SSL-verbinding van Living for Kids, de host van Living for Kids.

Orderbevestiging per e-mail

Elke afgeronde bestelopdracht wordt uiteindelijk per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat je je e-mailadres correct op de website ingeeft!
De orderbevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij je order hebben ontvangen.

Prijzen                                         

Alle prijzen die op deze site genoemd worden zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.

Verzendkosten                    

Wij hanteren de volgende verzendkosten:

Nederland
Afhalen: 0,00 per bestelling (er wordt een afspraak met je gemaakt).
Nederland: 3,95 per bestelling (bij bestellingen boven de 50,00 worden geen verzendkosten berekend).

• Buitenland                                                                                                                                                                                                           Op aanvraag.

Een bestelling is (gedeeltelijk) door Living for Kids geannuleerd       

Een artikel of een bestelling kan om verschillende redenen geannuleerd worden.

  • Het artikel is toch niet leverbaar;
  • We hebben je vooruitbetaling 1 week na het plaatsen van je bestelling nog niet ontvangen. Dit geldt alleen als je voor de betaalmethode ‘Vooruitbetalen’ hebt gekozen.

Met de grootst mogelijke zorg monitoren wij voortdurend ons online assortiment. Voor de levering van je bestelling zijn wij afhankelijk van meerdere factoren. Helaas kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat tijdens het verwerken van je bestelling blijkt dat een product dat je hebt besteld niet meer op voorraad is of niet aan de door ons gestelde kwaliteitseisen voldoet. In dit geval wordt het aankoopbedrag van het artikel, inclusief eventuele verzendkosten indien het de gehele bestelling betreft, aan je gecrediteerd.